Bleach Movie 3.

 2009.09.30. 18:31

http://4.bp.blogspot.com/_qTIFUKnEDyo/SVA4DNxFWgI/AAAAAAAABS4/JewAalt9cU0/s400/M7_Bleach_Ch339_01-03.jpgMegjelent: mint tudjuk, szeptember 30.-ára lett ígérve. Elérhető RAW verzióban, valamint ahonnan én fogom beszerezni, az egy jó 5 nap, mire megcsinálják.

Történet: a Soul Society-ben valahogy keltkezik egy robbanás és minden Shinigami elveszíti a fontos emlékeit. Urahara Kisuke ezt megtudta és átküldte Ichigo-t, hogy ellenőrizze minden rendben működik-e. Nem jár szerencsével, ugyanis a Shinigami-k megtámajdák, persze, ő nem tudja miért. Később találkozik Rukia-val, akibe egy démonhoz hasonlító lény mászott az agyába és megtámadja Ichigo-t. Kurosaki már tudja a dolgát: megmenteni Rukiát, valamint visszahozni a Shinigami-k emlékezetét.

Összegezve: én minnél hamarabb nézném meg.

Letöltés: Torrent

Címkék: info bleach movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aizen.blog.hu/api/trackback/id/tr631418788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása